čtvrtek 24. února 2011

Planeta Her má nový kamenný obchod!

Jeden z největších specializovaných e-shopů s deskovými hrami PlanetaHer.cz má konečně i svoji kamennou prodejnu. Nachází se v centru Brna a konečně tak trochu dožene ztrátu, kterou má moravská metropole za Prahou, kde je speciálek již několik.
Přesná adresa obchodu Planety Her je Údolní 42. V menším, ale útulném krámku na vás čekají stovky různých her a hlavně zkušený hráčský personál, který je připraven poradit s výběrem her. Výběr je opravdu široký - od her pro nejmenší děti až po speciální hry, které jinak najdete málokde v Česku.
Tím však plány týmu Planety Her nekončí. V suterénu prodejny se nyní buduje velká herna s kapacitou až 20 hráčů. V té si bude možné hry zahrát a zároveň v ní budě umístěna půjčovna, ve které si za rozumný poplatek budete moci hru půjčit třeba na týden domů. V herně se pak budou odehrávat také turnaje v různých hrách.

Otevírací dobu i sortiment obchodu naleznete na stránkách PlanetaHer.cz.

1 komentář:

Kent 2004 řekl(a)...

No v obchůdku jsem byl. V době kdy jsem tam byl, to bylo ještě v takovém "surovém" stavu, ale doufám, že už je to v "cajku". :-)
Těším se, až bude herna v provozu, aby bylo možno si poteciální nový přírustek, také vyzkoušet. Nerad bych koupil "zajíce v pytli" tedy hru, která mne po odehraní pár partií přestane bavit. :-(